Adventure Menu - Krémové rizoto s chřestem a brokolicí sušené

Značka: Adventure Menu

Adventure Menu – Krémové rizoto s chřestem a brokolicí, sušené, váha 105 g / 158 g

Porce
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 207 307 Zvolte variantu
239 Kč 309 Kč od 239 Kč
Adventure Menu - Krémové rizoto s chřestem a brokolicí sušené
Značka: Adventure Menu

105 g (400 g finálního jídla)
186 g (600 g finálního jídla)

Užívej si na cestách minimim váhy a maximum chuti ?

Kuchaři od základu poctivě uvařené jídlo ze 100% přírodních surovin, které následně sušíme mrazem pomocí naší unikátní metody VacuumDired/Tasty. Jídlo si díky ní zachová svou přirozenou chuť, vůni i nutriční hodnoty. Navíc snížíme jeho váhu až o 80 % váhy výsledné porce. Lightweight Adventure Menu pak stačí jednoduše zalít horkou vodou. Po rehydrataci nepoznáš rozdíl a jídlo si vychutnáš stejně, jako by bylo právě čerstvě uvařené.

I v těch nejtěžších podmínkách se můžeš lehce najíst stejně dobře jako v restauraci!

O jídle 

Rýže Arborio vařená v zeleninovém vývaru s čerstvým chřestem a brokolicí, podlité bílým vínem. A nakonec perlička, veganský parmezán, aneb namleté kešu ořechy s BIO lahůdkovým droždím. Ano, s jídlem si opravdu hrajeme.

Složení 

Rýže Arborio (40%), zeleninový vývar, chřest (12%), brokolice (12%), červená paprika, šalotka, bílé víno, kešu ořechy, olivový olej, lahůdkové droždí (sušené kvasnice, sladový extrakt), česnek sušený, sůl, pepř.  

Informace pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku.

Nutriční hodnoty


100 g STANDARD PORCE BIG PORCE
Energetická hodnota kcal 108 432 648
Energetická hodnota kJ 450 1800 2700
Tuk g 3,1 12,4 18,6
Nasycené tuky g 0,6 2,4 3,6
Bílkoviny g 2,9 11,6 17,4
Sacharidy g 17,0 68,0 102
Cukry g 0,8 3,2 4,8
Sůl g 1,45 5,8 8,7

Doplňkové parametry

Kategorie: Lightweight (sušená) jídla
Alergeny: bez laktózy, bezvaječné, vegetariánské, veganské
Hlavní kategorie: Vakuově sušená jídla
Typ jídla: Hlavní jídla

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: